Foto: 2010
Tuto cinu Chǎo Jīdàn Xīhóngshì – 炒鸡蛋西红柿 nenajdete mimo Ciny v restauraciach, ale v Pekingu je to jedno z najpopularnejsich jedal. Takze vajicka s Zobraziť celý popisTuto cinu Chǎo Jīdàn Xīhóngshì – 炒鸡蛋西红柿 nenajdete mimo Ciny v restauraciach, ale v Pekingu je to jedno z najpopularnejsich jedal. Takze vajicka s rajcinami.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vo woku si dame rozohriat lyzicu dve oleja a spravime makku prazenicu a vyberieme a odlozime na teple miesto na stranu
- 2
Do woku pridame lyzicu oleja osmazime nakrajany strucik cesnaku pridame na sestinky nakrajane paradajky a na silnom plameni rychlo osmazime aby pustili stavu ale zase aby sa nerozpadli vmiesame prazenicu a ochutime solou. Supky sa vyberaju palickami ked sa je tato cina z ulice dakde si pridavaju este ryzu na stranu a europsku vymozenost kecup.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@2010 s tými gastráčmi si to zabil :-)))))