Plnený fenikel s ragú z lososa, jedlého bôbu a húb

Jakub Reimitz
šéfkuchár reštaurácie Malecón v Bratislave, 27. mája 2011
Plnený fenikel s ragú z lososa, jedlého bôbu a húb
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
200 g jedlé (fava fazule)
2 ks
200 g
50 g
100 ml
 nasekaná




Postup

  1. 1

    Fenikel očistíme, rozdelíme na jednotlivé vrstvy a blanšírujeme v osolenej vode. Pri podávaní ho naparíme naplníme rybacou zmesou.

  2. 2

    Lososa nakrájame na menšie kúsky a orestujeme na masle s trochou oleja, pridáme nakrájané huby, povarený a olúpaný bôb a mladú cibuľku.

  3. 3

    Zalejeme smotanou, ochutíme soľou, čiernym korením a zredukujeme. Nakoniec pridáme nasekaný petržlen.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia