Plnené knedličky s kapustou

bubli - fotkabubli, 28. októbra 2009

Tento receptík je veľmi chutný , a zdravý, keďže kapustička má bohaté vitamíny ako C, K, B, fosfor, železo....Obzvlášť v jeseni, keď naše telo Zobraziť celý popisTento receptík je veľmi chutný , a zdravý, keďže kapustička má bohaté vitamíny ako C, K, B, fosfor, železo....Obzvlášť v jeseni, keď naše telo potrebuje dostatok vitamínov, je kapusta vhodná a zdraviu prospešná.

2
porcie
25 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
1
120 g
30 g




Postup

  1. 1

    Zemiaky v šupke dáme variť. Ak nám vychladnú, najemno ich postrúhame, a pridáme soľ, žltok, a zahustíme múkou.

  2. 2

    Pomleté údené mäso zmiešane s nasekanou petržlen. vňaťou. Cestíčko vyvaľkáme na doske, ktorú si pomúčime, a vykrojíme z neho kolieska. Do stredu dáme ochutené údené mäso a vyformujeme okrúhle knedličky, ktoré dáme variť v osolenej vode.

  3. 3

    Kyslú kapustu si podusíme na oleji, ochutíme petržlen. vňaťou a slaninkou. Podávame s varenými knedličkami.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia