Pikantné srdce

peter64 - fotkapeter64, 7. júla 2012

Suroviny

2-4 ks
1 ks veľká
3 ks strúčiky
100 g
1 PL
1 PL
 štipka




Postup

  1. 1

    Na slanine orestujeme nakrájanú cibuľu dohneda pridáme preplisovaný cesnak a srdce pokrájané na kocky. Pridáme rascu posypeme vrchovatou lyžicou korením na divinu a všetko prudko niekoľko minút restujeme. Potom zmiernime oheň podlejeme a za ďalšieho občasného podlievania vodou dusíme asi 90 minút. Necháme vodu vydusiť do šťavy, pridáme horčicu,štipku škorice zahustíme mukou dolejeme vodou na požadovane množstvo omáčky, povaríme a osolíme. Podávame s knedľou alebo s nokami alebo cestovinou.

Diskusia k receptu

enerrgizer
...toto určite vyskúšam a ak ti to nebude vadiť pošlem redakcii fotku na zverejnenie, s tarhoňou alebo slovenskou ryžou to musí byť perfektné..super recept
peter64
skus bo ja nemám čas som mimo domova ja si myslim že je to jedno kto to odfoti
anajka
Výborné, dá sa aplikovať aj na hovädzie.......
rulik
dobrý a jednoduchý recept,to som hľadal, idem urobiť...
len asi použijem kuchtu na skrátenie času





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia