Penne s kuracím masom a gorgonzolovou omáčkou

lelinka - bez fotkylelinka, 25. marca 2013

Suroviny

150 g
80 g
100 g
0,1 dcl (alebo smotana na varenie)
 alebo iné cestoviny




Postup

  1. 1

    kuracie prsia nakrajame na kocky.cibulu si zosklovatime na troške oleja,pridame kuracie prsia a opražíme.pridáme nakrájane šampinony,stisime ohen a dusime do makka.

  2. 2

    vylejeme smotanu a pridame rozdrvenu gorgonzolu.pridame trošku soli a korenia ,gorgonzola je dosť výrazná,tak stačí naozaj len trosku.

  3. 3

    muku roymiešame v studenej vode a ak je omačka riedka prihustíme.

Diskusia k receptu

lelinka
@afatga ja pouzivam gorgonzolu dolce a je dost jemna a je to naozaj velmi riedke ak to trosicku neprihustis.s nivou by to slo.ja muku pouzivam len ked je to nutne.



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia