Foto: palokuchki
Pecene maso, ci je to hovadzie, jahnacie alebo bravcove je velmi oblubene v Australii. Pecie sa zo zeleninou v jednom pekaci. Ja som si Zobraziť celý popisPecene maso, ci je to hovadzie, jahnacie alebo bravcove je velmi oblubene v Australii. Pecie sa zo zeleninou v jednom pekaci. Ja som si tento recept prisposobila a varim ho tak ako chuti nam.
porcií
príprava
na 220-170C °C
Postup
-
1
Maso si okorenime a posolime. Ja som pouzila koreninovu zmes, ktora obsahuje cierne mlete korenie, papriku, celerove semienka a bazil. Maso som potrela olivovym olejom.
-
2
Maso som dala do misky na pecenie a v horucej rure som ho zapiekla asi 15 minut. Potom som maso podliala s 1/2 salkov vody. Prikrila som ho a piekla na 180C 1 hodinu.
-
3
Po hodine som k masu pridala pripravenu ocistenu zeleninu. Zeleninu som premiesala so stavou, prikrila a znovu dala piect. Vsetko som zase piekla 1 hodinu.
-
4
Po hodine som maso vybrala, dala do misky a prikryla. Zeleninu som piekla este odokrytu asi polhodiny. Obcas som ju premiesala, aby sa dobre opiekla zo vsetkych stran.
-
5
Ked mame radi vela zeleniny, mozeme k jedlu este podavat rozne salaty.
dakujem , ano písala si že si recept upravila a varíš ho tak aby vam chutil.Ale nevedela som že je to ohľadne pečenia.Ved ja nepečiem , tak neviem ake sú zmeny pri prečení. :-(((