Pečená fašírka

skp - bez fotkyskp, 17. júla 2011
60 minút
príprava
45 minút
na 170-180 °C

Suroviny

500 g
100 g
2 ks
50 g
3 g
 rôzne




Postup

  1. 1

    Cibuľu nakrájame na kocky (veľkosť podľa chuti), zmiešame s mäsom, vajíčkami, strúhankou a korením. Necháme pol hodinku odležať.

  2. 2

    Zmes vložíme do zapekacej misy, či podobnej nádoby vhodnej na pečenie. Je potrebné nechať miesto, zmes sa pečením nafúkne.

  3. 3

    Pečieme 45 minút na 170-180 stupňov.

Diskusia k receptu

evanaaa
Hovädzie mäso by malo byť pomleté, nie? Ja takto robím sekanú, ktorú plním - buď vajíčkami varenými a párkom a tak dám piecť.
Ináč, je to dobré, dá sa jesť aj na studeno. A tú zapekaciu nádobu vymastím, aby sa mäso nepripieklo.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia