Nakoľko som nenašla ihly na mäso, vyskúšala som Španielske vtáčky bez zrolovania
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Krkovičku si naklepeme, posolíme, okoreníme a potrieme horčicou. Zarobíme si pretlačený cesnak s olejom a naložíme do neho mäso. / stačí na 2 hodiny /
- 2
Na oleji opražíme cibuľku, pridáme oravskú slaninu nakrájanú na pásiky, trochu spolu popražíme .
- 3
Na cibuľke opražíme mäso z oboch strán.
- 4
Podlejeme vodou a prikryté dusíme do mäkka. Potom pridáme kyslé uhorky nakrájané na pásiky a zaprášime zemiakovou múčkou. Do hotového nakrájame uvarené vajíčka nakrájané na štvrťky. Podávame so zemiakmi, alebo s ryžou
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
na ftákov sa to nepodobá , ale suroviny celkom fajn , takže chuťovo
to nebude mať chybu , akurát tomu chýba ten vzhľad .Ináč O.K.
Tie ihly máš v hornom šuplíku vpravo vzadu.
@angast ihly mám asi na chate :))
prečo bielou
@afataga
ty nemáš ihly , ty používaš špáradlá - mňa nedostaneš :-)))
prečo bielou
@afataga
ty nemáš ihly , ty používaš špáradlá - mňa nedostaneš :-)))