Krémová cesnačka

kvietela - bez fotkykvietela, 16. februára 2014

Klasická cesnačka - v zime zahreje, pred chorobou ochráni a príprava je rýchla a jednoduchá :)

5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 hlavička
1 ks
1 - 2 lyžice
4 - 5 ks
0,3 l
1 ks




Postup

  1. 1

    Na masle osmažíme cibuľu nakrájanú nadrobno a prelisovaný alebo posekaný cesnak. Zalejeme vodou a prihodíme nadrobno nakrájané zemiaky.

  2. 2

    Keď sa zemiaky rozvaria, pridáme bujón, korenie a vňať. Potom prilejeme mlieko, necháme prevariť a rozmixujeme tyčovým mixérom.

  3. 3

    Podávame so syrom alebo s krutónmi.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia