Klobáska na paradajke

vikus - fotkavikus, 17. marca 2013

Vinikajuci recept -skvele ranajky, olovrant ci lahka vecera

2
porcie
3 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

podľa potreby cca 15 cm dlhá
7 dl
štipka
2 ks




Postup

  1. 1

    ocistime a oprazime cibulu,

  2. 2

    klobasu nakrajame na tenke kolieska a dame ju prazit spolu s cibulou 3-5 minut.

  3. 3

    na takto upraveny zmes cibuly a klobasy nalejeme paradajkovy pretlak a nechame dovarit 5-9 minut. Pripadne dosolime.

  4. 4

    podavame s chlebom.

Diskusia k receptu

angast
niekto si na ňu sadol a zostal z nej pretlak. Aj ta še dá.
mariamka
ja by som to zaliala vajcom miesto tej "paradajky", robila som si taketo obedy.. volakedy :)
vikus
Skus a potom uvidíš ,aké to je dobré.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia