Pripravené zo zvyškov a "odpadu z nedeľného obeda".

2
porcie
20 minút
príprava
50 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Neudávam množstvá, nakoľko je to robené len zo zvyškov surovín k iným receptom. Dajte koľko máte. Morčacie mäso a hlivu ustricovú som povaril 30 minút v osolenej vode. Na jemno pomlel na mlynčeku, pridal nastrúhaný pecorino. Z lístkového cesta som vytvoril kapsy (s pomôckou) ktoré som naplnil zmesou mletého mäsa, hlivy ustricovej a pecorina. Kapsy natrieme rozšľahaným vajíčkom a posypeme ľanovými a sezamovými semiačkami. Pečieme 20 minút na 200 stupňov.

  2. 2

    Hotovo

    Kapsa - obrázok 2

Diskusia k receptu

mata3636
ach, ale vyzerajú dobre tie tvoje kapsičky. nedala by som si ruku urvať, keby mi ich niekto ponúkol :))
svetlana9
šup a už sú v kuchárskej knihe - si to dobre vymyslel - všetko sa dá zúžitkovať



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia