Kuracie s ananásom na smotane

isabellafly - fotkaisabellafly, 4. marca 2011

Tento recept som pôvodne našla v časopise, ale hned pri prvej priprave som si ho "ekonomicky" prispôsobila a veru úprava bola len k lepšiemu. Zobraziť celý popisTento recept som pôvodne našla v časopise, ale hned pri prvej priprave som si ho "ekonomicky" prispôsobila a veru úprava bola len k lepšiemu. Síce tu nemám momentálne fotografiu, ale myslím, že by bola škoda čakať na fotku a nepodeliť sa o tento recept s vami.

6
porcií
20 minút
príprava
30-40 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
4 PL
250 g
1 konzerva
1
1-2 ČL
1-2 ČL
podľa potreby
podľa potreby




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia si očistíme a nakrájame na rezance. Na oleji si kuracie prsia orestujeme a pridáme nakrájané šampiňóny (ja ich krájam na tenučké plátky). Pridáme karí korenie, mletú červenú papriku, mleté čierne korenie a soľ. Ja osobne koreniny dávam od oka. Mäso premiešame, zakryjeme a necháme dusiť.

  2. 2

    Smotanu rozmiešame so šťavou z ananásového kompótu.

  3. 3

    Keď je už mäso mäkké pridáme smotanovú zmes a ananás. Premiešame a varíme ešte asi 5 minút.

  4. 4

    Podávame s ryžou alebo zemiakmi podľa chuti. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia