Tento recept som pôvodne našla v časopise, ale hned pri prvej priprave som si ho "ekonomicky" prispôsobila a veru úprava bola len k lepšiemu. Zobraziť celý popisTento recept som pôvodne našla v časopise, ale hned pri prvej priprave som si ho "ekonomicky" prispôsobila a veru úprava bola len k lepšiemu. Síce tu nemám momentálne fotografiu, ale myslím, že by bola škoda čakať na fotku a nepodeliť sa o tento recept s vami.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia si očistíme a nakrájame na rezance. Na oleji si kuracie prsia orestujeme a pridáme nakrájané šampiňóny (ja ich krájam na tenučké plátky). Pridáme karí korenie, mletú červenú papriku, mleté čierne korenie a soľ. Ja osobne koreniny dávam od oka. Mäso premiešame, zakryjeme a necháme dusiť.
- 2
Smotanu rozmiešame so šťavou z ananásového kompótu.
- 3
Keď je už mäso mäkké pridáme smotanovú zmes a ananás. Premiešame a varíme ešte asi 5 minút.
- 4
Podávame s ryžou alebo zemiakmi podľa chuti. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu