Hrášková nátierka

bonpari - fotkabonpari, 10. februára 2012

Opäť som raz pozbierala zbytky z chladničky a vytvorila tak celkom jedlú nátierku.

10 minút
príprava

Suroviny

1 konzerva
1 ks
1 polievková lyžica




Postup

  1. 1

    Hrášok popučíme vidličkou a rozmiešame so syrom a nátierkovým maslom. Ja som použila Floru. Dochutíme soľou, korením a cesnakom.

  2. 2

    Rožky nakrájame šikmo na také väčsie oválne kolieska :) Dáme na chvíľočku zapiecť do rúry, aby boli chrumkavé. Podávame s touto nátierkou.

Diskusia k receptu

douglas
Po Novoročnom čočkovom prívarku (čočka, aby počas roku nechýbali peniaze) som zo zbytku urobila pomazánku, podobne ako ty; Čočku som ponorným mixérom rozmixovala, pridala maslo, horčicu grilovaciu a kapku smetany na zjemnenie...a aká to bola dobrota!



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia