Gaštanovo-višňový závin

ingridkaingridka - fotkaingridkaingridka, 6. januára 2014

Mňamka :D

10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

Cesto:
Plnka:
Na potretie:




Postup

  1. 1

    Rozmrazené lístkové cesto vyvaľkáme, po celej dlžke rozotrieme gaštanové pyré.

  2. 2

    Na rozotreté gaštanové pyré poukladáme višne, nastrúhaný alebo rozmrvený perník, pokvapkáme rozpustenou čokoládou. Oškoricujeme :)

  3. 3

    Zavinie, potrieme vajcom a dovidenia po upečení

Diskusia k receptu

radulienka
Super, toto určite vyskúšam, gaštanky môžem v akejkoľvek podobe, je to za 5*, vďaka za recept...
medovnicek
gaštanové pyré mám veľmi rada, raz som ho použila aj do závinu, tam sa mi zdalo mdlé, možno som ho mala vylepšiť višňami, tak ako ty




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia