Foto: 2010
Zacina jesen a vsetko dozrieva....
príprava
Postup
-
1
Prisla mi do ruky purpurova odroda pitaje .Tak ju bolo skoda nevyuzit na krasny desert. (Klasicka je biela s ciernymi jadierkami ).Umyli sme ju osupali a pokrajali na platky a pokvapkali stavou z limetky.
- 2
Su dva druhy papaje zlta a cervena. Podla mna cervena je ovela chutnejsia.Umyli sme ju a osruhali z koze a V struhakom sme ju nakrajali na dlhe sliziky. Tak isto pokvapkali stavou z limetky. Zo zrelej marakuje sme vybrali duzinu a odlozili na stranu. Drvene mandle sme cerstvo o "roastovali "na sucho.
- 3
V miske sme vymiesali syr mascarpone s pomarancovym liquerom Cointreau... Vsetko sme poskladali a na koniec ozdobili prazenymi mandlami a na jemno nastruhanou korou z limetky...
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu