Desert z pitáje , papáje a marakuje

2010 - bez fotky2010, 2. marca 2011
Desert z pitáje , papáje  a marakuje
Foto: 2010

Zacina jesen a vsetko dozrieva....

10 minút
príprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Prisla mi do ruky purpurova odroda pitaje .Tak ju bolo skoda nevyuzit na krasny desert. (Klasicka je biela s ciernymi jadierkami ).Umyli sme ju osupali a pokrajali na platky a pokvapkali stavou z limetky.

  2. 2

    Su dva druhy papaje zlta a cervena. Podla mna cervena je ovela chutnejsia.Umyli sme ju a osruhali z koze a V struhakom sme ju nakrajali na dlhe sliziky. Tak isto pokvapkali stavou z limetky. Zo zrelej marakuje sme vybrali duzinu a odlozili na stranu. Drvene mandle sme cerstvo o "roastovali "na sucho.

  3. 3

    V miske sme vymiesali syr mascarpone s pomarancovym liquerom Cointreau... Vsetko sme poskladali a na koniec ozdobili prazenymi mandlami a na jemno nastruhanou korou z limetky...

Diskusia k receptu

2010
Nasa pitaja kvitne skor ako diva, za par tyzdnov bude na stole.


2010
Je to kaktus, u vas sa asi predava pod menom Dragon Fruit.



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia