Dusené hovädzie na hlive

svmajka - bez fotkysvmajka, 19. apríla 2012

Suroviny





Postup

  1. 1

    4 plátky hovädzieho stehna 200 g hlivy 80 g masti 20 g hladkej múky 1 cibuľa 300 ml hovädzieho vývaru 3 PL kečupu čerstvo pomleté čierne korenie soľ

  2. 2

    Plátky hovädzieho naklepeme, posolíme a prudko opečieme na 1 PL masti. Na zvyšku masti osmažíme cibuľku, pridáme k nej hlivu a 10 minút podusíme. Potom pridáme udusenú hlivu k mäsu, zaprášime hladkou múkou a pomaly opekáme. Potom pridáme vývar, posolíme, okoreníme a dusíme do mäkka. Nakoniec pridáme kečup a ešte krátko povaríme. Podávame s ryžou.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia