Čína s ryžovými rezancami

zlatinovia - bez fotkyzlatinovia, 31. januára 2014

Suroviny

1 KL
 stipka
3 PL
 nie celá
 menšia šálka




Postup

  1. 1

    Najskôr si namarinujeme kuracie prsia nakrájané na väčšie kúsky v olivovom oleji, sójovej omáčke (3 PL) a premiešame so solamylom. Necháme aspoň hodinu odpočívať. Na tenké rezančeky nakrájame mrkvu, pór a čínsku kapustu.

  2. 2

    Ryžove rezance dáme do misky a zalejeme vriacou vodou asi na 5 minút. Potom ich scedíme a prepláchneme čistou vodou, aby nelepili. Na rozpálenú suchú panvicu dáme opekať kuracie prsia.Pridáme opiecť mrkvu a pór. Podlejeme trochou vody a prilejeme sójovú omáčku. Ja používam slanú cesnakovú hustú čiernu. Preto už nesolím. Po chvíli prihodím do panvice čínsku kapustu a premiešam.

  3. 3

    Nakoniec pridám rezance a ešte spolu opekám. Rezance vypijú prebytočnú tekutinu a dostanú tak výbornú chuť.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia