Cícerová nátierka

lazy - bez fotkylazy, 10. januára 2015
Cícerová nátierka
Foto: lazy
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
3-4 PL
2 strúčiky
2 KL
štipka
1/2 KL
4 PL
1




Postup

  1. 1

    Cícer si namočíme deň vopred, alebo aspoň 6-8 hodín. Uvaríme ho do mäkka, ale nie úplne rozvariť (ak bol namočený deň vopred, stačí 15-20 minút). Všetko spolu vložíme do mixéra a rozsekáme na márne kúsky. Množstvo vody pridávame podľa odhadu, aby bola nátierka vláčna a dobre roztierateľná. To je všetko, dobrú chuť!

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia