Cestoviny s karfiolom

oco - fotkaoco, 8. januára 2011
4
porcie

Suroviny

1 ks
500 g
100 g
500 ml
1 ks




Postup

  1. 1

    Karfiol rozoberieme na ružičky a dáme variť do osolenej vriacej vody.Keď je mäkký vyberieme,vodu si necháme na varenie cestovín,ktoré uvaríme al dente.

  2. 2

    Pred prípravou bešamelu si zohrejeme mlieko s bobkovým listom.Rozpustíme si maslo pridáme hladkú múku a stáleho miešania pridávame teplé mlieko tak aby sa nevytvorili hrudky.Dochutíme soľou,mletým čiernym korením,pridáme nastrúhaný syr a miešame kým sa syr neroztopí.Odstavíme.

  3. 3

    Do servírovacej misy dáme karfiol,cestoviny a omáčku.Dobre premiešame a hneď podávame.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia