Bryndzova nátierka fotorecept

ewitka123 - fotkaewitka123, 10. mája 2011
Bryndzova nátierka (fotorecept)
Foto: ewitka123

Jednoducha na pripravu chutna na každu priležitosť

10 minút
príprava

Suroviny

300 g
100 g živočišne
1 ks
1 lyžička
1/2 lyžičky




Postup

  1. 1

    Brindzu, maslo, papriku,rascu a nakrajanu cibulku spolu dobre vymiešame.

    Bryndzova nátierka (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Ja ju necham ešte chvilku postať, aby sa chute pekne prepojili.

    Bryndzova nátierka (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Natieram na chlebik, alebo pečivo a ozdobim zeleninkou.

    Bryndzova nátierka (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

vierik
Už to mám,a bude s tým Tvojím špaldovým pečivom :-)
abdul
Veď aj ja takú hrubšiu vrstvu dávam. Starká toto volala šmirkas.
lubavuska
Mňam, myslím, že toto môže byť super ľahké predjedlo na oslave, ktorú chystáme v nedeľu. Mám pravú salašnícku bryndzu a przidobím to aj pažítkou. Dúfam, že bude každému chutiť. Vymýšlala som kade-čo, ale jednouché je najlepšie-aspoň pre mňa. Dík za nápad...
budkar
Na jar je namiesto cibuľky vhodná aj pažítka.
evanaaa
Tak, bryndzu už mám, dnes som si kúpila, maslo je von z chladničky, chýba mi pažítka, sušenú mám ale tá do toho dobrá nie je.
jogal
Takto som ešte neskúšala, vždy dávam aj vajíčko a horčicu. Ale vyskúšam je to jednoduchšie.
marika1947
Ja dávam namiesto masla olivový olej extra virgin. Kvôli cholesterolu. Aj sa ľahšie rozotiera.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia