Bravčové v paradajkovom kabáte fotorecept

angelheart - fotkaangelheart, 10. augusta 2011

Podobný recept mi ktosi poslal mailom, trochu som ho prispôsobila a výsledok je tu. Ospravedlňujem sa za fotky, fotila som mobilom, navyše večer, takže Zobraziť celý popisPodobný recept mi ktosi poslal mailom, trochu som ho prispôsobila a výsledok je tu. Ospravedlňujem sa za fotky, fotila som mobilom, navyše večer, takže nič moc. Keď to na budúce budem variť a nezabudnem, fotky vymením.

4
porcie
30 minút
príprava
60 minút
na 200 °C

Suroviny

500 g
 rozobrata na ružičky
4 plátky
4 plátky
1 konzerva
1 ks




Postup

  1. 1

    Bravčové mäso naklepeme, osolíme, okoreníme. Na mäso ukladáme plátok šunky, syra, alebo brokolicu, alebo všetko spolu, príp. niečo iné, čo máme radi,

    Bravčové v paradajkovom kabáte (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    zvinieme a dáme do zapekacej nádoby.

    Bravčové v paradajkovom kabáte (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Pasírované paradajky (z konzervy, alebo v lepšom prípade domáce zavarené) zohrejeme, na zjemnenie pridáme šľahačkovú smotanu, dochutíme bazalkou (môže byť aj sušená), ak treba, dosolíme, dokoreníme, prípadne aj osladíme. Ak sú v zmesi príliš veľké kusy paradajok, použijeme mixér, menšie kúsky sú vítané :)

    Bravčové v paradajkovom kabáte (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Zmesou zalejeme závitky

    Bravčové v paradajkovom kabáte (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    a pečieme asi 45-50 minút zakryté a odokryté ešte asi 15-20 minút.

    Bravčové v paradajkovom kabáte (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Vyberieme jednotlivé porcie a servírujeme.

    Bravčové v paradajkovom kabáte (fotorecept) - obrázok 6

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia