Bravčové s ananásom na panvici

gitulka - bez fotkygitulka, 4. októbra 2009

Neviem presne odkiaľ mám tento recept, ale je to výborné. Zvyknem toto pripravovať ako nedeľný obed.

5_6
porcií
30 minút
príprava

Suroviny

500 g
1 ks
400 g
4 PL
1 ks
1 ks
1 ks
1 ks
3 PL
50 g
2 pl
1 PL




Postup

  1. 1

    Bravčové mäso nakrájame na pásiky a cibuľu na drobno. Šťavu z ananásu zlejeme do misky, pridáme do nej cibuľu, sójovú omáčku. Do marinády dáme mäso a necháme stáť 20 minút.

  2. 2

    Potom mäso vyberieme, necháme odkvapkať a opražíme na oleji. Mäso vyberieme na tanier, do výpeku pridáme na pásiky pokrájanú všetku papriku, chilly, podlejeme marinádou a dusíme 5 minút. Ochutíme octom a medom.

  3. 3

    Pridáme mäso, pokrájaný ananás opražené oriešky, všetko spolu prehrejeme. Pikantnú zmes osolíme, okoreníme. Podávame s ryžou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia