Foto: eraserhead
3
porcie
porcie
15 minút
na 220 °C
na 220 °C
Postup
-
1
toto sme už ochutnali .................
- 2
Paprčky dôkladne očistíme a spolu so zeleninou pomaly varíme do mäkka. Tak aby ostali v kope a nerozpadli sa.
- 3
Vyberieme z vývaru a spolu s bobkovým listom, cibuľou, cesnakom, jalovcom a rascou dáme zapiecť do vyhriatej rúry. 220C 15-20 min. Vývarom si môžete zaliať použitú zeleninu a spraviť si tak zeleninovú huspeninu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ešte zvyknem pred pečením potrieť medom a cibuľu dávam celú v šupke piecť k mäsu. Aj tri hlávky.
Napríklad toto je kuracie mäso plnené čerstvým špenátom, za 30 minút aj s prípravou hotové:
Tie paprčky nie sú mastné, takže ich môžete kľudne konzumovať, nebudú škodiť ani deťom.
Skontrolovali ste niekedy čo jedia Vaše deti v škole, škôlke,hoci aj vo vysokoškolskej menze. Alebo čo konzumujete keď si kúpite nejaké mäsové výrobky. Keby ste vedeli, čo všetko do toho dávajú, tak by ste ich nikdy nejedli. A to som ešte nehovorila o zelenine a ovocí ktoré dovážame zo zahraničia. Neverte tomu, že sú bez chemikálií.
Kaď už tak dávate pozor na zdravie svojich detí, tak by ste si mali všetku zeleninu, ovocie sama vypestovať a tak isto chovať aj hydinu resp. aj ostatné zvieratá ktorých mäso konzumujete.
Ale aj podla mna su lepsie takto "cisto uvarene a pripecene" ako si ich naserviroval ty ... ako ked sa spolu s mukou skryju pod menom "parky" alebo "sunkova salama":-)))))