Foto: 2010
Taka dobra slovenska varianta ked vsetci domaci odo mna chceli cinu ale surovin mali pomenej.Takze tajna surovina bol feferonovy salat z Billy ktory bol Zobraziť celý popisTaka dobra slovenska varianta ked vsetci domaci odo mna chceli cinu ale surovin mali pomenej.Takze tajna surovina bol feferonovy salat z Billy ktory bol kreativne zakomponovany...vsetci si chvalili,
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bravcovu krkovicku som najpr trochu naklepal a nakrajal na sliziky polial zmesou kecupu a sojovej omacky a oleja troskou cukru korenia a papriky.Odlozil do ladnicky marinovat na cca.1 hodinu . Velku cervenu papriku som nakrajali na pasiky a jarnu cibulku na drobno. Slaninku sme nakrajali na drobno a trosku oleja oprazili do zlatista a nej sme pridali papriku a cibulku oprazili a podliali rychlo podusili do zmaknutia pridali sme tajnu ingredienciu feferonovy salat z Billy a prehrialy.
- 2
Do vacsej panvice som dal trosku oleja rozohrial a rychlo do makka oprazil maso. Pridal hotovu zeleninovo - salatovu zmes ochutil prehrial dalsie 2 minuty . Ozdobil jarnou cibulkou , a Bratislavska cina bola hotova a.... zozala uspech.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu