Bratislavská feferónová čína

2010 - bez fotky2010, 26. júla 2010
Bratislavská feferónová čína
Foto: 2010

Taka dobra slovenska varianta ked vsetci domaci odo mna chceli cinu ale surovin mali pomenej.Takze tajna surovina bol feferonovy salat z Billy ktory bol Zobraziť celý popisTaka dobra slovenska varianta ked vsetci domaci odo mna chceli cinu ale surovin mali pomenej.Takze tajna surovina bol feferonovy salat z Billy ktory bol kreativne zakomponovany...vsetci si chvalili,

15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

600  g
150  g
2  lyzice
1  lyzica
1/2  lyzicky
1 ks
3 ks
2  lyzice
1/2  lyzicky
50  g




Postup

  1. 1

    Bravcovu krkovicku som najpr trochu naklepal a nakrajal na sliziky polial zmesou kecupu a sojovej omacky a oleja troskou cukru korenia a papriky.Odlozil do ladnicky marinovat na cca.1 hodinu . Velku cervenu papriku som nakrajali na pasiky a jarnu cibulku na drobno. Slaninku sme nakrajali na drobno a trosku oleja oprazili do zlatista a nej sme pridali papriku a cibulku oprazili a podliali rychlo podusili do zmaknutia pridali sme tajnu ingredienciu feferonovy salat z Billy a prehrialy.

  2. 2

    Do vacsej panvice som dal trosku oleja rozohrial a rychlo do makka oprazil maso. Pridal hotovu zeleninovo - salatovu zmes ochutil prehrial dalsie 2 minuty . Ozdobil jarnou cibulkou , a Bratislavska cina bola hotova a.... zozala uspech.

Diskusia k receptu

klaura
páči sa mi to ... ten feferónový šalátik ... noooo ... dobrý nápad ... :)
jezibabka1
@2010 Ty sa stále vynájdeš :) ochutnám najskôr ten feferonový šalát z Billy a keď bude znesiteľný, tak Tvoju čínu vyskúšam, lebo vyzerá veľmi dobre:)
oblizprst
Keď je málo času a veľa hladných krkov, skvelé riešenie! Gratulujem!
evusik
tak tomu verím, že zožala úspech, pri najbližšom nákupe kupujem v Bille feferónový šalát :-)
evanaaa
Možno by bol dobrý aj ten bulharský pre toho, kto nemá rád moc štiplavé, je tiež dobrý, trochu pripomína chuť leča.
jerica
Tak tomuto sa hovorí , oblíž prst , spravím k špagetám , ktoré máš v ponuke na tanieri Saturn . Poteším polovičku v nohaviciach . KK:-))
26stanley
Nooo, ja som tam namiesto feferónového šalátu nakrájal dve feferonky a bolo to super. Tá chuť je úžastná.



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia