Bábovka štyroch chutí

renka73 - fotkarenka73, 9. októbra 2012
Bábovka štyroch chutí
Foto: renka73
50 minút
na 160 °C

Suroviny

250 g
200 g
1
4
125 g
125 g
1
50 g
1 KL
25 g
1 KL
1 PL
50 g
1
1 PL
30 g




Postup

  1. 1

    Vajcia ,cukre vyšľaháme,pridáme rozpustené maslo,soľ,PDP,múku,solamyl a poriadne vymiešame. Cesto rozdelíme na 4 časti.

  2. 2

    Do jednej časti vmiešame mandle a aromu. druhú časť zmiešame s čokoládou,kakaom,2 PL cukru a 1 PL mlieka. Do tretej časti pridáme lieskové oriešky,škoricový cukor a rum. Do štvrtej primiešame pomarančovú kôru.

    Bábovka štyroch chutí - obrázok 2
  3. 3

    Formu vymažeme,vysypaeme a postupne vlievame všetky 4 cestá. Pečieme v predhriatej rúre.

Diskusia k receptu

marianne
V reze je krasna a podla ingrediencii musi byt aj vonava a chutnaaa...taka sviatocna:-)
denda
tak toto už aké dobré musí byť :)
valeri
Páči sa mi, ukladám do mojej zbierky báboviek :-))
orchidea
krásna bábovka a tie chute museli byť výborné...ukladám si recept
jeka
Vyzerá krásne,určite aj chutí,ulkladám si receptík a dakujem.
cesminaz
ejha...vyzera super ;-D urcite v blizkej buducnosti vyskusam!! KK




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia