Bačovský rezeň s údeným a parenicou

redakcia - fotkaredakcia, 11. januára 2010
5
porcií
30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
100 g
120 g
2 ks
60 g
40 g




Postup

  1. 1

    Plátky stehna dobre naklepeme, osolíme, posypeme rascou a potrieme prelisovaným cesnakom. Na každý plát dáme plátok údeného mäsa, naň hranolček syra a zvinieme ho do malej rolády, ktorú upevníme špajľou. V miske zmiešame múku, vajcia, soľ na cestíčko, do ktorého potom namáčame zvinuté rolády a potom ich obalíme v strúhanke.

  2. 2

    Vypražíme na dobre rozohriatom tuku, najlepšie vo fritovacom hrnci. Osmažené rezne dáme na plech, vložíme ich do rozohriatej rúry a ešte asi 10 minút necháme dôjsť.

  3. 3

    Podávame s varenými zemiakmi a zeleninou podľa chuti.

Diskusia k receptu

Vymazať
cajiky
Robila som to v nedeľu, iba som vynechala údené...veľmi rafinovaná chuť !! Odporúčam.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia