PROSÍME, UPRAVTE VÁŠ RECEPT TAK, ABY BOLI MNOŽSTVÁ SUROVÍN V 2. STĹPCI A JEDNOTKY V 3. STĹPCI. ĎAKUJEME. REDAKCIA _________________________________________________________
Suroviny
200 g |
|
Plnka: | |
150g g |
|
500g g |
|
2 balenia |
|
150ml ml |
|
20g g |
|
70g g |
|
1 balenie |
|
800 g |
|
Na potretie: | |
200ml ml |
|
|
|
|
Postup
-
1
Polovičné množstvo tvarohu vymiešame s práškovým cukrom a vanilkovým cukrom. Zvyšný tvaroh nakrajané jahody a jahodový džem rozmixujeme. Potom pridáme tvaroh vymiešaný s cukrom.
- 2
Do smotany na šľahanie zamiešame stužovač a dotuha vyšľaháme. Spolu zo želatínou- pripravenou podľa návodu- zľahka premiešame do tvarohovej masy.
- 3
Do otváratelnej tortovej formy striedavo ukládame vrstvu piškót, ktorú zalievame pripravenou plnkou. Naplnenú formu odložíme stuhnúť na pár hodín do chladničky. Po stuhnutí tortu vyberieme potrieme vyšľahanou šľahačkou. Ozdobíme nakrajanými jahodami a lístkami mäty.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu