Nepečená jahodová torta

zuzankka2122 - fotkazuzankka2122, 12. júna 2013

PROSÍME, UPRAVTE VÁŠ RECEPT TAK, ABY BOLI MNOŽSTVÁ SUROVÍN V 2. STĹPCI A JEDNOTKY V 3. STĹPCI. ĎAKUJEME. REDAKCIA _________________________________________________________

Suroviny

200 g
Plnka:
150g g
500g g
2 balenia
150ml ml
20g g
70g g
1 balenie
800 g
Na potretie:
200ml ml




Postup

  1. 1

    Polovičné množstvo tvarohu vymiešame s práškovým cukrom a vanilkovým cukrom. Zvyšný tvaroh nakrajané jahody a jahodový džem rozmixujeme. Potom pridáme tvaroh vymiešaný s cukrom.

  2. 2

    Do smotany na šľahanie zamiešame stužovač a dotuha vyšľaháme. Spolu zo želatínou- pripravenou podľa návodu- zľahka premiešame do tvarohovej masy.

  3. 3

    Do otváratelnej tortovej formy striedavo ukládame vrstvu piškót, ktorú zalievame pripravenou plnkou. Naplnenú formu odložíme stuhnúť na pár hodín do chladničky. Po stuhnutí tortu vyberieme potrieme vyšľahanou šľahačkou. Ozdobíme nakrajanými jahodami a lístkami mäty.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia