Mamkina paštika

douglas - fotkadouglas, 12. februára 2011

Cez Vianoce som listovala starým zošitom s receptami, ktorý mi zostal po mamke. Pretože je obdobie zabíjačiek, tak vám, milí Vareškári, pridávám recept na Zobraziť celý popisCez Vianoce som listovala starým zošitom s receptami, ktorý mi zostal po mamke. Pretože je obdobie zabíjačiek, tak vám, milí Vareškári, pridávám recept na tuto dobrú paštiku.

30 minút
príprava
60 minút
na 90 °C

Suroviny

3 malé fľaše
3 litre
7-8 ks
60 dkg




Postup

  1. 1

    Lečá, škvarky, bravčové mäso a feferónky spolu zomelieme. Dobre premiešame. Zavarovacie skleničky naplníme paštikou a 1hodinu á 80-90 st. C sterilizujeme. Paštiku uschovávame v chladnom a suchom mieste.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia