končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Ingrid D. (ingridd) ID 12073 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) vyprážaný syr - v rúre pečený[ recept č. 58242 zo dňa 3.3.2015 ] POTREBNÉ PRÍSADY tvrdý syr -plátky na vyprážanie, trojobal- múka, vajce, struhanka, olej, papier na pečenie POSTUP PRÍPRAVY neviem, či už to tu niekto písal, dajte mi vedieť -plátky syra obalíme v trojobale nasledovne: múka-vajce-múka-vajce-struhanka -poukladáme na plech na papie na pečenie, štetcom poťapkáme olejom z oboch strán -pečieme na 200ke pri obojstrannom ohreve alebo teplým vzduchom na 180ke do zlatista a do chrumkava, ani otáčať ho nemusite -podla druhu syra ani týmto sposobom nie je zaručené, že syr z obalu nevytečie, ale aspon si ten vytečený kusok bez námahy preložime na tanier (((: -podobne vysmážam aj karfiol, šampiony a podobné kusové záležitosti |
Eva L. (Akve) ID 92234 (6.3.2015, 22:39) | |
dobrý nápad, vyskúšam | |
ODPOVEDAŤ |
Maria Š. (mickey) ID 6457, mimibazar.sk/mickey (4.3.2015, 13:15) |
akurat,ze ten karfiol apod uz nie su vysmazane,ale pečene |
ODPOVEDAŤ |
Ingrid D. (ingridd) ID 12073, mimibazar.sk/ingridd (4.3.2015, 19:42) | ||
asi ano, ale chutí presne ako vysmažaný | ||
ODPOVEDAŤ |