končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Simonka M. (Simuklishka) ID 213065 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Jahodovo-pudingová torta[ recept č. 49135 zo dňa 24.7.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 2 vajcia, 120g hladkej múky, 120g cukru, 2KL PDP, 2PL oleja, 3PL horúcej vody, jahodový džem. Plnka: 500ml mlieka, 2x zlatý klas, cukor podľa chuti, kyslá smotana, tvaroh, jahody, šľahačka POSTUP PRÍPRAVY Cesto: Žĺtky vyšľaháme s cukrom. Pridáme preosiatu múku s kypriacim práškom, prilejeme olej, vodu a vymiešame do peny. Nakoniec zľahka zapracujeme vyšľahaný sneh z bielkov. Cesto rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie. Vložíme do rúry vyhriatej na 180 °C a pečieme 25 až 30 minút doružova. Plnka: Z mlieka, zlatého klasu a cukru uvaríme hustý puding a za občasného premiešania necháme úplne vychladnúť. Do vychladnutého pudingu zľahka zašľaháme smotanu a tvaroh. Môžeme pridať aj trochu masla. Na cesto natrieme džem, 1/2 krému, uložíme 2/3 jahôd. Navrstvíme zvyšok kréme a jahôd. Ozdobíme šľahačkou. |
Zuzana C. (zuzannnna) ID 200604 (1.9.2012, 0:04) |
Ahoj,akurat skusam tu piskotu a nejak mi to neideked som zmiesala zltka,cukor,muku,kypr.prasok,2PL oleja a 3PL vody tak sa mi nespravila pena ale taka ako keby drobenka..zda sa mi tam malo oleja a vody...:/neviem no |
ODPOVEDAŤ |
Simonka M. (Simuklishka) ID 213065 (8.9.2012, 18:35) | ||
a sneh z bielkov? | ||
ODPOVEDAŤ |
Simonka M. (Simuklishka) ID 213065 (8.9.2012, 18:35) | |||
vždy robím túto piškótu a vždy sa podarí keď všetko vyšľaháme ako mám, ale suroviny pridávam postupne | |||
ODPOVEDAŤ |
Stanislava H. (stanka264) ID 216341 (29.7.2012, 14:14) |
to bude urcite riadna mnamka |
ODPOVEDAŤ |