. .. .. .. .. .. .
. .

Rebarborový koláč s tvarohom - fantastický - RECEPT 47678

Ivana Š. (ivusik) ID 886
.
mimibazar.sk/ivusik
Oblasť: Žilina
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 14.9.2005
Naposledy: 8.10.2021 16:21
Aktualizácia: 26.12.2020 18:34
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 196
RODINNÉ FOTOGRAFIE 6
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 2
RECEPTY 21
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)


Rebarborový koláč s tvarohom - fantastický


[ recept č. 47678 zo dňa  ]


Rebarborový koláč s tvarohom - fantastický


POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 500g polohrubej múky, 150g cukor práškový alebo aj kryštálový - myslím, že je to jedno, 150g palmarín alebo hera, 2ks vajce, 4PL mlieko, 1prášok do pečiva Tvarohová plnka: 500g tvaroh, 1ks vajce, 2ks vanilkový cukor, cukor, rebarbora - ja som mala 500g, cukor a môže byť aj škoricový cukor

POSTUP PRÍPRAVY

Škoda nevyužiť takúto super zeleninku ako je rebarbora. Našla som a hneď aj vyskúšala recept na tento skvelý koláč a to skutočne famózny koláčik, krehký a tie chute ... a najmä je veľmi rýchlo hotový a bleskovo zjedený :-)
Z uvedených surovín vypracujeme cesto a rozdelíme ho na dve časti. Prvú časť vyvaľkáme a pomocou valčeka prenesieme na vymastený a múkou vysypaný plech. Natrieme tvarohovú plnku a na ňu navrstvíme nakrájanú rebarboru. Tú podľa chuti posypeme kryštálovým cukrom - ja som dala 4 PL a na polku plechu ešte aj škoricový cukor. Prikryjeme druhým rozvaľkaným cestom a popicháme ho vidličkou.
Pečieme pri 180stupňoch do zlatista /v mojej plynovej rúre som piekla na 4 asi 40 minút/.
Po vychladnutí posypeme práškovým cukrom - ja som nesypala, bo som už nemala...
Dobrú chuť prajem.
<< Nevarený džem z čiernych ríbezlí | Rebarborový koláč s tvarohom - fantastický | Zemiakové muffiny >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lenka S. (sllenka1) ID 152448 (19.5.2013, 12:04)
práve upečený, aj ochutnaný a je parááádny...ja som mala plech 40x30 a je akurát, približne tak vysoký ako tu na obrázku... (Y) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Kornélia C. (ARTWOOD) ID 2571, mimibazar.sk/cony (12.5.2013, 13:19)
Je tento recept na velky plech? Alebo nejaky mensi?
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (8.5.2012, 14:27)
Mňam, len čo bude rebarbora, vyskúšam, mám rada jej kyselkavú chuť. (clamp) (clamp) (clamp) (F) (L)
ODPOVEDAŤ
Jana C. (janica251) ID 82644 (7.5.2012, 19:58)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Janette M. (Zinka16) ID 75844 (7.5.2012, 18:02)
Júj, ja veľmi ľúbim rebarboru (zajic) určite vyskúšam (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Ivana Š. (ivusik) ID 886, mimibazar.sk/ivusik (7.5.2012, 18:36)
ja som ho dnes piekla po dvoch dňoch znova ,-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu