Zapečené horčicové karé

Marek Ptačina
šéfkuchár penziónu Rozálka v Pezinku, 12. augusta 2012
Zapečené horčicové karé
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 rezne
150 g
250 ml
2 ks
2 PL
50 g




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame, vyklepeme, osolíme a okoreníme. Z jednej strany mäso pomúčime a pomúčenou stranou poukladáme na jemne naolejovaný pekáč.

  2. 2

    Potrieme horčicou, hustejšie poukladáme kolieska cibule, posypeme postrúhaným syrom a zalejeme smotanou.

  3. 3

    Dáme piecť do vyhriatej rúry. Pečieme pri 170 stupňoch 20 minút prikryté alobalom. Alobal odstránime a necháme zapiecť ešte asi 20 minút

Diskusia k receptu

nikitka
Tento recept je super, už som ho robila dva krát. Dnes sme až taniere vylizali. S pečenymi zamiačkami :-) dakujem za recept.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia