Foto: barborqua
Recept ktorý je postupom a slovami taký istý ako napísala Matavarecha, ktorej za to veľmi ďakujem i keď je to to isté ja som Zobraziť celý popisRecept ktorý je postupom a slovami taký istý ako napísala Matavarecha, ktorej za to veľmi ďakujem i keď je to to isté ja som si ho troška pozmenila veď uvidíte sami :-)
Postup
-
1
V teplom mlieku rozmrvíme droždie, trošku cukru a necháme vykysnúť. Všetko spolu zmiešame a pridáme kvások a sneh. Cesto musí byť polotekuté necháme vykysnúť cca pol hodiny a opekáme z oboch strán. Podávame spojené lekvárom na to vymiešanú kyslú smotanu s vanilkovým cukrom. A potom polejeme rozpusteným mrazeným ovocím zmiešaným s cukrom. pripravíme cesto, ktoré necháme pol hodiny kysnúť.
- 2
pečieme lievance z oboch strán
- 3
na koniec si ich spojíme lekvárom alebo marhuľovým džemom a lievancové sendiče alebo tzv.hamburgery posypeme práškovým cukrom .
- 4
Dobrú chuť vám prajem.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
lievance môžu byť naozaj skvelé, osviežujúce. ten ovocný preliv je ľadovostudený?