Foto: 2010
V anglicku sa to vola puding ( tam sa vsetko vola puding). Aj tento je super jednoduchy a bez pecenie ale chuti vyborne. Cize biely chleba Zobraziť celý popisV anglicku sa to vola puding ( tam sa vsetko vola puding). Aj tento je super jednoduchy a bez pecenie ale chuti vyborne. Cize biely chleba plneny kompotom z letneho ovocia. PS: Chleba pouzity bol anglicky ktoreho equivalent na slovensku je skor vianocka nez slovensky biely chleba.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nedavam mnozstva kazdy podla svojej chute a potrieb. Ovocie ake mame , dame do panvice posipeme cukrom pokvapkame citronom podlejem trochou vody a rychlo podusime , len zmenime konzistenciu a roztopime cukor ale aby sme stale mali kusky nie rozvareny lekvar. Dame ochladnut.
- 2
Z bieleho nakrajaneho chleba okrajame korky . A pred tym ako ho dame do formiciek vonkajsiu stranu zlahka ponorime do pripraveneho kompotu. Vystlieme formicku u nas bolo treba 3 krajicky pre jednu. 2 na boky a poklop som vyrezal kolecko. Naplnil formicku kompotom dal chlebovy "poklop" a zatazil .Dal do ladnicky aspon na par hodin.
- 3
Servirujeme so zmrzlinou alebo len tak ,lacny velmi chutny letny dezert.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
mate uplnu pravdu,ja by som sa to ani nepokusal spravit zo slovenskeho bieleho chleba.Prepisem to ,ze tento anglicky je skor equivalent nasej vianocky ( daco na pol na pol ).Dakujem za upozornenie.