Foto: heureka
Chcela som robit Tarte Tartin.Potom som rozmyslela,ze co s bielkami,tak som pripravila takto. Táto je malá dávka,na maly plech.18x26 cm. Robila som len polovicnú Zobraziť celý popisChcela som robit Tarte Tartin.Potom som rozmyslela,ze co s bielkami,tak som pripravila takto. Táto je malá dávka,na maly plech.18x26 cm. Robila som len polovicnú dávku.
porcie
príprava
Postup
-
1
Najprv urobím cesto a odlozíme na 15 minút do chladnicky. Ocistene,nakrájané jablká na cukru skaramelizujeme a pecieme na panvici(co mozeme dat do rúry). Potom rozvalkáme cesto,prikrijeme jablko a v predhriatej rúre upecieme. Zákusok vyklopíme na tálcku a dáme na jablká vyslahany bielok.( Mozete dat este do rúry na pár minút,ale len susit!!)
A kyslú smotanu dáme do cesta.
Nie naraz som ich piekla,postupne.Len teraz som zverejnila.