Kuracia rolka s mandľovo- pistáciovou plnkou TOTO NEJDE!!!!

Martin Kovarský
šéfkuchár hotela Mercure Centrum Bratislava, 26. mája 2011
Kuracia rolka s mandľovo- pistáciovou plnkou  TOTO NEJDE!!!!
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
10 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g, s kosťou
10 g
3 g
25 g
20 g
45 g
40 g
20 g
20 g
1 ks
150 g
10 g, čerstvé




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia narežeme, osolíme a okoreníme, a naplníme mandľovou plnkou, ktorú sme pripravili z uvareného kuracieho mäsa, vajíčka a opečených mandlí.

  2. 2

    Z mäsa urobíme rolku, ktorú krátko pečieme v rúre a obalíme v opražených pistáciách.

  3. 3

    Servírujeme so smotanovo- špenátovou ryžou a s pečenou cibuľkou.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia