Grilované kuracie prsia obaľované v slanine

Ami El Gani
šéfkuchár reštaurácie a tapas baru Rambla v Bratislave, 11. marca 2010
Grilované kuracie prsia obaľované v slanine
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie

Suroviny

600 g
250 g
4 PL




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia pokrájame na kocky veľkosti 50 g. Každú kocku obalíme plátkom slaninky a napichneme na špíz.

  2. 2

    Pripravujeme na grile asi 5 minút z každej strany, pokvapkáme olivovým olejom, osolíme a okoreníme.

  3. 3

    Náš tip: Veľmi jednoduché a rýchle jedlo, ktoré očarí aj nečakanú návštevu.

Diskusia k receptu

slnieckosom
Pastva pre oči, verím, že bude aj pre žalúdky :-) a súhlasím s cistinkou. Vďaka :-)
braxi
Už sa neviem dočkať pekného počasia aby som to ugrilovala vonku.Ak sa len trochu bude dať, tak na Veľkú noc to spravím. Robievam podobne s pečienkami...
hefi
Ja to robievam, len medzi jednotlivé kúsky napichujem aj krúžalky pórika alebo mladej cibuľky. Je to vynikajúce a rýchle jedlo.
ernest
V mysli sa mi uz tvori ta vôna k tomu vinko muzika a particka s mokrymi podbradnikmi vdaka.
ketty3811
My sme niečo podobné grilovali 1.mája,akurát som pridala cibuľu,kúsky papriky a klobásku.A samozrejme sme to zapili vínkom.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia