Karlovarský guláš
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
hovädzie mäso zadné
1
ks
cibuľa
1
ks
paprika
40
g
masť
1
KL
mleté červená paprika
20
g
hladká múka
1
PL
maslo
2
dl
smotana
podľa chuti
soľ, vývar
postup
1.
Na masti speníme nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájané mäso a opražíme. Potom odstavíme, pridáme metú papriku, podlejeme vývarom a podusíme.
2.
Pridáme papriku nakrájanú na rezance, osolíme. Nakoniec zahustíme múkou nasucho opraženou a podusíme. Nakoniec zjemníme maslom. Podávame so smotanou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.