FOTORECEPT: Tvarohovo kávová zmrzlina
10
porcií
10
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
jemný tvaroh
250
ml
smotana na šľahanie
150
ml
silná nesca
2
PL
cukor hnedý
postup
1.
uvaríme si silnú nescu a osladíme ju hnedým cukrom... jemný tvaroh rozmixujem a opatrne zašľaháme vlažnú kávu, na záver pridáme vyšľahanú šľahačku
3.
po jednej hodine vyberieme a ponorným mixérom premixujeme, po hodine znovu zopakujeme
4.
takto vyzerá zmrzlina po troch hodinách a je pripravená ku konzumácii
5.
ak sa vám nechce mixovať dajte zmes do vhodnej nádoby a nechajte zmraziť, pred použitím je dobré nechať nádobu mimo mrazáku aby zmrzlina trochu povolila, lepšie sa bude naberať
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
evauhlik
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.