Pridať recept

Kelové fašírky

ingrediencie

500 g
kel
2 ks
žemľa
1 ks
cibuľa
1 ks
vajce
100 g
strúhanka
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
2 PL
múka
olej na vyprážanie

postup

1.
Kel krátko povaríme, necháme dobre odkvapkať a spolu s cibuľou zomelieme na mlynčeku na mäso.
 
2.
Žemle pokrájame, navlhčíme vodou, vyžmýkame a dobre premiešame so zomletým mäsom s cibuľou.
3.
V mise spracujeme vláčne cesto, ktoré osolíme, okoreníme, pridáme vajce a podľa potreby zahustíme múkou a stúhankou.
4.
Z cesta sformujeme malé fašírky, obalíme strúhankou a vypražíme do červena.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
TOP
Zbierka 11 receptov na tie najlepšie karbonátky: Stačí pridať túto surovinu a už nikdy nebudú vysušené, perfektný trik!
Zbierka 11 receptov na tie najlepšie karbonátky: Stačí pridať túto surovinu a už nikdy nebudú vysušené, perfektný trik!
Čo dnes uvariť? Pripravili sme si pre vás bohatú ponuku overených receptov na obľúbené karbonátky, aj zopár...