Šodó
3
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
dl
biele víno
3
ks
vajce
1
KL
hladká múka
8
dkg
cukor
1/2
balíček
vanilkový cukor
postup
1.
Do vína pridáme kryštálový cukor, vajcia, hladkú múku a vanilkový cukor. Víno dáme do vodného kúpeľa a za stáleho habarkovania varíme tak dlho, až kým je hodne spenené a začína hustnúť.
2.
Nesmie vrieť, lebo sa zrazí. Hotovú penu použijeme ako omáčku k múčnikom, alebo ju podávame v šálkach so suchým drobným pečivom.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.