Pridať recept

Kurací rezeň v chrenovej omáčke

ingrediencie

4 ks
kuracie prsia
80 g
kečup
50 g
chren
50 g
maslo
3 PL
olej
1 PL
horčica
4 PL
voda
hladká múka
soľ
korenie
1 ks
paradajka

postup

1.
Kuracie mäso prekrojíme na rezne, naklepeme ich, osolíme, okoreníme a zľahka obalíme v múke.
 
2.
Na panvici rozpálime olej a rezne na ňom opečieme z oboch strán. Potom ich preložíme na tanier a udržujeme ich, aby boli stále teplé.
3.
Do zvyšného oleja pridáme kečup, horčicu, maslo, 4 lyžice vody, kúsky paradajky a krátko všetko podusíme.
4.
Na koniec vmiešame jemne strúhaný chren. Takto spracovanú omáčku nalejeme na rezne a podávame s ryžou alebo pečenými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Domáci kečup bez konzervantov, s minimom soli a cukru
Pripravte si domáci kečup z čerstvých paradajok: Bez konzervantov, s minimom soli a cukru
Každý, kto ochutnal domáce produkty z vlastnoručne dopestovaných alebo farmárskych paradajok vie, že ich chuť...
Frozen chicken wings
Je možné uvariť kuracie mäso bez rozmrazenia? Je to bezpečné? Toto by ste mali vedieť!
Zabudli ste rozmraziť kuracie mäso? Je možné ho uvariť bez rozmrazenia?
Ako si vybrať dobrý chren na Veľkú Noc? Držte sa tohto jednoduchého pravidla!
Ako si vybrať dobrý chren na Veľkú Noc? Držte sa tohto jednoduchého pravidla!
Keď hovoríme o sviatočných jedlách, často naň zabúdame, ale na Veľkú Noc chýbať nebude. Ako si vybrať ten...
Babičkin recept na veľkonočný chren. Na tie v obchode sa už ani nepozriete!
Babičkin recept na veľkonočný chren. Na tie v obchode sa už ani nepozriete!
Dobrý chren je výrazný a zároveň krémový. Obohatí a zvýrazní chuť vajec a mäsa. Táto príloha nesmie...