Pridať recept

Fotorecept: Bravčové mäso na zelenine a ryža

Fotorecept: Bravčové mäso na zelenine a ryža
Zdroj: damisa

ingrediencie

500 g
bravčová krkovička
1 ks
cibuľa
2 PL
olej
250 g
zmes mrazenej zeleniny
2 PL
hladká múka
1 KL
domácej vegety
1 podľa chuti
soľ
1 ČL
rasca, čkorenie
2 poháre
ryža
3 poháre
voda
2 KL
soľ
1 ks
malá cibuľa

postup

1.
Mäso pokrájame na menšie rezance.
Fotorecept: Bravčové mäso na zelenine a ryža
Fotorecept: Bravčové mäso na zelenine a ryža
Zdroj: damisa
 
2.
Na oleji orestujeme pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájané mäso, posolíme, okoreníme ho a prudko opečieme.
Fotorecept: Bravčové mäso na zelenine a ryža
Fotorecept: Bravčové mäso na zelenine a ryža
Zdroj: damisa
3.
Podlejeme ho vodou a podusíme do mäkka. Pridáme zeleninu a spolu ešte podusíme desať minút.
Fotorecept: Bravčové mäso na zelenine a ryža
Fotorecept: Bravčové mäso na zelenine a ryža
Zdroj: damisa
4.
Poprášime múkou, dobre premiešame a dolejeme vodou, aby sme mali dostatok šťavy.
Fotorecept: Bravčové mäso na zelenine a ryža
Fotorecept: Bravčové mäso na zelenine a ryža
Zdroj: damisa
5.
Ryžu dobre umyjeme, Na oleji orestujeme cibuľu, pridáme ryžu, osolíme, dáme vegetu a zalejeme vodou. Privedieme do varu a zakryté dáme do rúry na 180 st. na 40 min.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...