Zeleninové fašírky
2
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
mleté bravčové mäso
100
g
farebná paprika
40
g
cibuľa
2
strúčiky
cesnaku
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
vegeta
trochu
mletá červená sladká paprika
trochu
majorán
trochu
strúhanka
1
ks
vajce
trochu
olej
postup
1.
Mleté mäso ochutíme soľou, mletým čiernym korením, majoránom, mletou sladkou paprikou a vegetou. Necháme odležať 10 minút na chladnom mieste.
2.
Farebné papriky, cibuľu a cesnak a očistíme a na drobno pokrájame. Do odležaného masa pridáme pokrájanú zeleninu, celé vajce a spolu premiešame.
3.
Necháme odstáť ďalších 15 minút. Podľa potreby môžeme mäso zahustiť strúhankou. Potom z masy formujeme okrúhle fašírky, ktoré vyprážame na zohriatom oleji z obidvoch strán.
Podobné recepty
Ak chcete schudnúť, zjedzte každý deň jeden balíček. Má nízky obsah kalórií a vysoký obsah bielkovín
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.