Pridať recept

VIDEORECEPT: Losos s petržlenovým pestom a parmezánom

Videorecept: Losos s petržlenovým pestom a parmezánom
Zdroj: Delimano

ingrediencie

2 ks
steaky z lososa
hrstí
petržlenová vňať
hrstí
vlašské orechy
75 g
parmezán
100 ml
olivový olej
2 ks
cesnaku
1 hrsť
strúhanka

postup

1.
Losos posolíme.
 
2.
Pesto: Do misky si dáme petržlenovú vňať, vlašské orechy, cesnak a polejeme olivovým olejom, poprípade osolíme. Všetko spolu zmixujeme.
3.
Losos polejeme pestom, posypeme strúhankou a parmezánom. Dáme zapiecť na 20minút pri teplote 150°C.
4.
http://youtu.be/wvouUEmV9aU
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Bazalkové pesto
Máte radi pesto? Teraz si ho môžete pripraviť vo veľkom! Overený TRIK, ako ho udržať dlhšie čerstvé
Aromatickú omáčku rozmixujete rýchlo a jednoducho len z niekoľkých surovín. Ale čo ak ste si zelenej delikatesy...
Špagety s pestom z medvedieho cesnaku
Pesto: Aké typy pesta poznáme, ako si ho správne pripraviť a uskladniť
Práve vyrobené domáce pesto z čerstvých surovín je čosi, čomu neodolá žiaden milovník cestovín. Použiť sa...
Losos na mnoho spôsobov: Vyskúšajte tieto recepty na chutné a rýchle jedlá z delikátnej ryby
Losos na tie najchutnejšie spôsoby: Stačí poznať túto malú fintu a podarí sa vždy na jednotku, tajomstvo prezradili šéfkuchári!
Losos je považovaný za dôležitý zdroj cenných živín a zdravých tukov a zároveň je to veľmi chutná ryba...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia...
Losos
Čo sú biele škvrny na pečenom lososovi? Je lepšie to vedieť
Losos je ryba, ktorá sa teší obrovskej obľube a neodrádza ju ani jeho cena. Jeho konzumácia v akejkoľvek forme...