FOTORECEPT: Tuniakové zapečené cestoviny
6
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
balíček
cestoviny špirály
2
konzervy
tuniak vo vlastnej šťave
150
g
plesňový syr
1
ks
cibuľa
1
ks
paradajky z konzervy
podľa chuti
olivy zelené, soľ, čierne mleté korenie, olej, bazalka
1
téglik
smotana na varenie
postup
2.
Na panvici speníme cibuľu,pridáme tuniaky, olivy, paradajky. Osolíme, okoreníme a posypeme troškou bazalky.
3.
Pridáme syr, ja som mala plesňový, počkáme, kým sa roztopí (trocha odložíme na posypanie).
4.
Vtedy je omáčka hotová a môžeme do nej primiešať smotanu.
5.
Medzitým si pripravíme cestoviny, ktoré nesmú byť uvarené úplne, ale iba naskus.
6.
Cestoviny zmiešame s hotovou zmesou. Vložíme ich do zapekacej misky a pridáme omáčku a posypeme syrom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.