Zubáča s hubovou omáčkou
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
zubáč
1
šálka
nakrájané huby
1
ks
sladká smotana
6
PL
maslo
1
PL
hladká múka
podľa chuti
korenie, soľ
10
dkg
huby
postup
1.
Vypytvaného zubáča stiahneme,vykostíme a naporcujeme na malé madailónky,ktoré osolíme,okoreníme a opečieme na masle.Opatrne ich vyberieme a do masla vložíme pokrájané huby,ktoré osolíme a rýchlo opečieme.
2.
Zalejeme ich smotanou rozšľahanou s múkou a necháme krátko povariť.Hubovú omáčku prelejeme cez medailónky.Podávame so zeleninovým šalátom,zemiakmi.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.