Pridať recept

Bravčové karé s paradajkovou omáčkou

ingrediencie

600 g
bravčové karé
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
trochu
hladká múka
trochu
olej na vyprážanie
4 ks
paradajka
200 ml
lúpané paradajky
trochu
šalvia
4 ks
jarná cibuľka
trochu
biele víno

postup

1.
Bravčové karé umyjeme, osušíme a pokrájame na kúsky. Dochutíme soľou, korením, poprášime ich hladkou múkou a opražíme v rozpálenom oleji z oboch strán.
 
2.
Mäso vyberieme, vo výpeku opečieme nadrobno nakrájanú jarnú cibuľku a vložíme naspäť mäso. Prilejeme vývar a na miernom ohni dusíme.
3.
Približne v polovici dusenia pridáme lúpané paradajky a na kocky nakrájané obyčajné paradajky. Dochutíme vínom, trochou vývaru a dusíme domäkka. Podávame s uvarenou ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Pečené mäsové guľky s troma rôznymi prílohami
Pečené mäsové guľky a 3 rôzne prílohy
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke sú vždy dobrý nápad a môžete ich skombinovať s rôznymi prílohami.
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!