Karé zapečené s plnkou a so syrom
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
bravčové karé
2
ks
vajce
100
g
kuracia pečeň
2
ks
rožok
vegeta
petržlenová vňať
100
g
strúhaný syr
mleté čierne korenie
soľ
olej
postup
Najskôr vyklepeme plátky mäsa z oboch strán, posypeme vegetou a na horúcom oleji prudko opečieme cca 1,5 minúty. Kuraciu pečeň umyjeme, a potom ju nakrájame na rezance. Takto pripravenú ju opečieme na oleji, posypeme petržlenovou vňaťou. Ďalej uvaríme na tvrdo jedno vajce, potom ho olúpeme a nadrobno pokrájame. Pokrájame na kocky aj rožky. Rožky, pečeň, vajce spolu zmiešame, pridáme korenie, surové vajce, osolíme a riadne premiešame. Vymastíme pekáč a naň položíme plátky opečeného mäsa. Na každý plátok pridáme kopček plnky. Alobalom pokryjeme pekáč a dáme zapiecť do vyhriatej rúry. Zapečené mäso s plnkou podávame spolu so strúhaným tvrdým syrom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.