Bravčové mäso so zeleninou
8
porcií
65
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
750
g
bravčové mäso
3
ks
cibuľa
1
šálka
mrkva
zelený hrášok
kukurica
hlávková kapusta
2
PL
olej
sójová omáčka
kari
mleté čierne korenie
soľ
voda
postup
Jednu cibuľu nakrájame a na rozpálenom oleji ju chvíľu opražíme, potom do nej pridáme na rezance nakrájané mäso a asi 20 minút dusíme prikryté. Počas dusenia miešame a podľa potreby podlievame vodou. Ďalej pridáme mrkvu, ktorú sem pred tým nastrúhali, hrášok, kukuricu a 15 minút dusíme. Pridáme nakrájanú kapustu, okoreníme, prilejeme sójovú omáčku, osolíme, premiešame a dusíme ďalších 15 minút. Na záver pridáme na kolieska nakrájané dve cibule a podusíme ešte 5 minút. Pokrm podávame s ryžou alebo zo zemiakovými hranolkami.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.